sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Löytämisen iloa

Joskus tulee tosi hyvä mieli siitä, että löytää jotain ihanaa. Kaupasta tai kirpparilta, tai vaikka omasta kaapista jotain minkä olemassaolon on kokonaan unohtanut.

Tällä viikolla olen löytänyt paljon kaunista paperia! Toveri K tosin auttoi löytämisessä suorasanaisella vihjeellä mutta kuitenkin. Aarre löytyi Suomalaisesta kirjakaupasta ja oli tietysti hintava, mutta samojen kansien välistä löytyy kaikkea ihanaa mitä voi kuvitella! Kirjepapereita ja -kuoria, kiitos-, kutsu-, onnittelu- ja pakettikortteja, tarroja, osoitetarroja, viirejä, lahjapusseja, paperinukkeja, julisteita, askartelupaperia, korttipohjia... Olen nyt räplännyt tuota ihanuuspakkausta muutaman päivän ja odottelen kirjeitä jotta pääsisin valitsemaan vastauksiin parhaiten sopivaa materiaalia. Ihanuusövereita odotettavissa eräissä postilaatikoissa ympäri Suomea!

Kirjetarpeista on tullut mulle pienimuotoinen pakkomielle, välillä piti ihan kieltää itseään ostamasta uusia kirjekuoria kun niitä alkoi kertyä vähän liikaa nurkkiin. Sieviä kirjepapereita kuitenkin löytää todella harvoin enää, varsinkaan yksinään ilman settiin sopivia kirjekuoria, mutta kun niitä tosiaan on jo ihan tarpeeksi.. Yleensä kirjoittelen kuulumiseni lehtiöiden sivuille ja pistän vähän jotain väriä nurkkaan jos jaksan, mutta koska olen laiska enkä osaa piirtää kivoja kuvia kirjeen laitaan niin tämä paketti on juuri sopiva minulle! 

Flow book for paper lovers, 27,20 € // Suomalainen Kirjakauppa


Toinen kiva löytö lähti matkaan Areenan Suurmarkkinoilta. Markkinoilla on ihan kiva silloin tällöin pyörähtää, vaikka tarjonta onkin yleensä aina sitä samaa markkinaroinaa ja metrilakuja. Kaiffari T:n kanssa tehtiin taktinen veto ja käytiin vasta sunnuntaina pari tuntia ennen markkinoiden loppumista ja vältettiin ruuhkat. Iso nippu vanhoja opetustauluja kiinnosti, mutta koska ehdotonta suosikkia ei löytynyt niin jätettiin taulut sinne eikä kysytty edes hintoja.

Mutta! Yhdessä kojussa oli esillä hurmaavia lintuja kepin nokassa. Ne hehkuivat ihanissa värissä ja oli vaikeaa valita vain yksi suosikki. Nämä lintuset on tehty ja maalattu käsin Ugandassa ja Suomeen ne lennähtävät Caring Handsin kautta. Nettisivuilta selviää että "Caring Hands is a rights-based Non-Governmental Oranization based in Kampala, Uganda. We contribute to the empowerment of the most vlnerable households and communities to break the cycle of poverty." Suomalaiset nettisivut täällä. Mieluusti ostan jotain tällaista hyvää tekevää, vaikka jonkun mielestä puinen lintukoriste on turhaakin turhempaa.

Ajattelin tökätä tämän kolibrin jonkun kukan kaveriksi ruukkuun, siihen asti se saa koristaa kynäpurkissa. 

Ugandalainen käsinmaalattu kolibri, 5 € // Caring Hands

Matkalla kohti ulko-ovea ehdittiin huomata vielä Zirpus Designin houkutteleva koju kortteineen ja muine ihanine tuotteineen, mutta koska aiemmin viikolla löysin jättipaketin ihania asioita niin ne jäi nyt sinne odottamaan seuraavaa kertaa.

Löysin myös tämän kivan blogin ja selasin sitä koko aamupäivän. Saattaapa olla että pyöritään samoilla nurkilla tämän bloggaajan kanssa! ;)

Nyt kun vielä löytäisin itselleni jotain ruokaa jääkaapista! Mukavia löytöretkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti